Kotkalainen Wise Group ostaa insinööritoimiston Jyväskylästä

Inka Lähteenaro

—  Tanko Oy:n liittyminen joukkoihimme vahvistaa entisestään korjausrakentamisen toimintojamme ja mahdollistaa näin aina vain kattavammat palvelut asiakkaillemme koko Keski-Suomen alueella, sanoo Wise Groupin toimitusjohtaja Aki Puska.

Kotkalainen Wise Group Finland Oy on allekirjoittanut sopimuksen, jolla se hankkii Insinööritoimisto Tanko Oy:n koko osakekannan. Kauppa vahvistaa entisestään Wise Groupin korjausrakentamisen palveluja Keski-Suomessa.

— Meillä on Jyväskylässä jo yli 40 wiseläistä, jotka tarjoavat rakennesuunnittelun, taloteknisen suunnittelun, rakennuttamisen ja valvonnan palveluja niin uudis- kuin korjauskohteisiinkin. Tanko Oy:n liittyminen joukkoihimme vahvistaa entisestään korjausrakentamisen toimintojamme ja mahdollistaa näin aina vain kattavammat palvelut asiakkaillemme koko Keski-Suomen alueella, Wise Groupin toimitusjohtaja Aki Puska sanoo.

Erilaisiin korjausrakentamisen suunnittelu-, rakennuttamis- ja valvontatehtäviin erikoistunut Tanko Oy on perustettu Jyväskylässä vuonna 2000. Sen vahvuuksiin kuuluvat erityisesti taloyhtiöille tehtävät linjasaneeraukset ja muut korjaukset.

Tanko Oy:n palveluksessa on kahdeksan työntekijää, jotka kaikki jatkavat nykyisissä tehtävissään. Tanko Oy:n omistajat Hemmo Huotarinen ja Jarmo Lahtinen tulevat kaupan myötä Wise Groupin osakkaiksi.

Wise Group on yritys, joka tarjoaa konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluita uudis- ja korjauskohteisiin. Yritys työllistää yli 500 rakenne- ja talotekniikan, rakennuttamisen, korjausrakentamisen ja akustiikan asiantuntijaa viidellätoista eri paikkakunnalla.

Johanna Vehkaluoto

Johanna Vehkaluoto

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.