Tilaajalle

Lautasen äärellä: Kanavarras pitää ravintoloitsijankin linjat kurissa — Varraspaikka vaihtui moottoritien varresta Kotkan keskustaan ja löysi asiakkaansa: ”Helmikuun alku oli tosin hiljainen, koska kukaan ei löytänyt lumen takia parkkipaikkaa”

Kymen Sanomien juttusarjassa vieraillaan Etelä-Kymenlaakson paikallisissa ravintoloissa ja maistetaan niiden suosituinta annosta. Vartaisiin erikoistunut Ravintola Sino´s on toiminut Kotkan keskustassa reilun vuoden. Eniten myydään kanashashlikia, jonka salaisuus on pitkä marinointi ja sopiva lihakombo. Paikka tunnetaan paitsi vartaistaan myös ystävällisestä palvelusta. Yrittäjä Sinan Bal pitääkin sitä kunnia-asianaan.

Kimmo Seppälä

Kanashashlik on Sino´sin myydyin annos, yrittäjä Sinan Bal kertoo.
Kanashashlik on Sino´sin myydyin annos, yrittäjä Sinan Bal kertoo.

Laitetaanko riisillä, yrittäjä Sinan Bal kysyy? Riisillä tietenkin, jos muutkin asiakkaat sen niin haluavat.