Haminan Vanha Rautakauppa Oy pyrkii yrityssaneeraukseen

Haminan Vanha Rautakauppa Oy hakee yrityssaneeraukseen. Verottaja sen sijaan on jättänyt yhtiötä koskevan konkurssihakemuksen.

Haminan Vanha Rautakauppa Oy:n toimitusjohtaja Mika Urpalaisen mukaan päätös yrityssaneeraukseen hakeutumisesta syntyi tammikuussa ja hakemus siitä jätettiin käräjäoikeuteen 24. päivänä maaliskuutta. Yhtiön velkojiin lukeutuva verottaja jätti yhtiötä koskevan konkurssihakemuksen viisi päivää myöhemmin.

Urpalaisen mukaan yhtiön tilannetta ovat heikentäneet vuonna 2010 toteutettu miljoonalaajennus ja sen jälkeen alkanut taantuma.

Urpalainen sanoo odottavansa käräjäoikeuden ratkaisun yrityssaneerauksesta tulevan vielä huhtikuun aikana tai viimeistään toukokuun alussa.

Urpalainen omistaa myös Loviisan Rautakauppa Oy:n, joka on niin ikään jättänyt yrityssaneeraushakemuksen.

ANTTI-JUSSI LARVIO

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.