Tilaajalle

"Lihakeitto ei ole kasvisruoka, kun siitä otetaan liha pois" – Kymijoen Ravintopalveluissa ideoidaan jatkuvasti uusia kasvisruokia, kasvisnuudelivuoassa on proteiinit kohdallaan

Kymijoen Ravintopalveluissa kehitetään uusia kasvisruokia, vähennetään punaista lihaa ja tehdään ruokaa vain sen verran, kuin on tilattu.

Kimmo Seppälä

Kymijoen Ravintopalvelujen tuotantopäällikkö Jyrki Karppisen mukaan on tärkeää, että jos syö päivittäin kasvisvaihtoehdon, se on ravintoarvoiltaan verrattavissa perinteiseen ruokaan.
Kymijoen Ravintopalvelujen tuotantopäällikkö Jyrki Karppisen mukaan on tärkeää, että jos syö päivittäin kasvisvaihtoehdon, se on ravintoarvoiltaan verrattavissa perinteiseen ruokaan.

Viimeisin kasvisruokahitti Kymijoen Ravintopalveluissa on kasvisnuudelivuoka. Se on saanut tuotantopäällikkö Jyrki Karppisen mukaan asiakasraadilta hyvää palautetta.