Ravintola Vaustissa keskustellaan keskiviikkona Kantasatamasta

Raimo Eerola

Kantasataman vanhan varaston kattoa puretaan paraikaa.

Kantasatama puhuttaa ja mietityttää kotkalaisia. Kotkan Sosiaalidemokraattinen Työväenyhdistys järjestää keskiviikkona 11. lokakuuta Yleinen sauna -keskustelutilaisuuden, jonka aiheena on Kantasatama - elinvoiman lähde vai kankkulan kaivo.

Tuleeko Kotkan Kantasatamasta elinvoiman lähde vai kankkulan kaivo? Millainen turismin ja kotkalaisten tapahtuma-alue se parhaimmillaan olisi? Millaisia vaikutuksia sillä voisi olla Kotkan kaupunkikuvan, kauppojen ja palvelujen kehittämiseen? Mihin kaikki voi kaatua? Missä on Cameron Sawyer? Mitä 20 miljoonalla eurolla saataisiin?

Löylytettävinä eli kysymyksiin vastaajina ja alustajina ovat kaupunginjohtaja Henry Lindelöf ja kaupunkisuunnittelujohtaja Markku Hannonen. Löylyä keskusteluun heittävät juontajat Pia Hurtta ja Sami Virtanen.

Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille.

Kantasatama - elinvoiman lähde vai kankkulan kaivo -keskustelutilaisuus keskiviikkona 11.10. kello 18—20 ravintola Vaustissa.

Elina Valtonen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.