Kanuuna on Kaakkois-Suomen paras K-Supermarket – Voiton ratkaisivat muun muassa hyvä palvelu ja palvelutiskin valikoima

Aino Mehtälä

Haminan Kanuuna on Kaakkois-Suomen paras K-Supermarket. Se remontoitiin perusteellisesti muutama vuosi sitten.
Haminan Kanuuna on Kaakkois-Suomen paras K-Supermarket. Se remontoitiin perusteellisesti muutama vuosi sitten.

K-Supermarket-ketju palkitsi Suomen parhaita kauppoja. Haminalainen K-Supermarket Kanuuna palkittiin alueensa parhaana kauppana, jossa asiakkaita autetaan vilpittömästi ja suoraselkäisesti.

– Palkitsemme vuosittain sellaisia kauppoja, joiden asiakastyytyväisyys ja toiminta on erinomaista. Palkittavissa kaupoissa toimintaa kehitetään innovatiivisesti ja pitkäjänteisesti. Tänä vuonna kiinnitimme erityistä huomiota siihen, miten asiakkaille luodaan ainutlaatuinen asiointikokemus jokaisella käyntikerralla, kertoo K-Supermarket-ketjun johtaja Anne Hujala.

K-Supermarket Kanuuna voitti, koska sen asiakastyytyväisyys on todella korkealla tasolla.

– Kaupassa huomioidaan kaikki, autetaan toisia vilpittömästi ja suoraselkäisesti. Asiakkaat arvostavat palvelutiskin valikoimaa, kaupan palvelua sekä ammattitaitoista henkilökuntaa.

Asiakaspalvelu ja luotettavuus tärkeitä

Kanuunan kauppias Ville Meronen on ilahtunut kauppansa saamasta palkinnosta.

– Voitto tuntuu todella hyvältä ja ilahduttaa koko henkilökuntaa. Kauppamme menestystekijöitä ovat ehdottomasti asiakaspalvelu ja luotettavuus. Meillä laatu korostuu aivan kaikessa tekemisessä ja näin luomme kestävää luottamusta asiakkaidemme parissa, kertoo Ville Meronen.

K-Supermarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan alueellisesti ja valtakunnallisesti. Vuoden 2019 valtakunnallisesti parhaan kaupan tittelin nappasi Ari Ruissalo K-Supermarket Westeristä Tampereelta.