Haminan torin palvelurakennuksen liiketilaa tavoittelee yksi vuokraaja

Haminan kauppatorille valmistuu kuluvan kuun lopussa palvelurakennus esiintymislavoineen. Rakennuksen liiketilassa olisi tarjolla paikka kahvilalle tai grillille.

Haminan kauppatorille rakennettava palvelurakennus valmistuu joulukuun lopussa. Rakennuksen vuokrauksen kaupunki toivoo alkavan helmikuussa.
Haminan kauppatorille rakennettava palvelurakennus valmistuu joulukuun lopussa. Rakennuksen vuokrauksen kaupunki toivoo alkavan helmikuussa.

Haminan kauppatorin joulukuun lopussa valmistuvan palvelurakennuksen vuokraamisesta on saatu yksi tarjous. Haminan kaupungin tilapalvelupäällikkö Juha Tiitan mukaan neuvottelut tarjouksen jättäneen kesken aloitetaan mahdollisimman pian. Hänen mukaansa alustavan tarkastelun perusteella vuokraaja täyttäisi kaupungin asettaman liiketoimintatavoitteen. Tiitta ei halua vielä tarkentaa tarjouksen tekijää tai tarjouksen sisältöä.

Haminan kaupungin julkaisemassa tarjouspyyntöilmoituksessa tiloihin etsitään toteuttamiskelpoista liikeideaa, jossa huomioidaan kiinteistön keskeinen sijainti kaupunkikuvassa. Ilmoituksessa todetaan noin 33 neliön liiketilojen soveltuvan esimerkiksi kahvila- ja grillitoimintoihin sekä pieneen myyntitoimintaan. Rakennuksen koko kerrosala on 80 kerrosneliömetriä.

Vuokraus helmikuun alusta

Kaupungin pyrkimyksenä on saada vuokrasopimus tehdyksi ensi helmikuun alusta. Vuokraaja saa käyttöoikeuden myös rakennuksen yhteyteen tulevaan esiintymislavaan silloin, kun lava ei ole kaupungin tapahtumakäytössä.
Rakennukseen sijoitettavat asiakas-wc:t ovat palvelurakennuksen asiakkaiden lisäksi muiden torikäyttäjien käytettävissä.

Palvelurakennuksen aukioloaikojen kaupunki edellyttää olevan mahdollisimman laajat.

Kauppatorin palvelurakennus on osa torialueen kehittämistä. Muun muassa torin valaistusta ja kivetyksiä on uusittu.

Palvelurakennuksen arvonlisäveroton kokonaishinta on 521 000 euroa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet