Pyhtään hallintojohtajan virkaan haki 12 henkilöä — Virkaan etsitään aktiivista ja neuvottelutaitoista henkilöä

Linda Varoma

Eduskuntavaaleissa ehdokkaana ollut  kotkalainen Annika Aalto-Partanen on yksi Pyhtään hallintojohtajan virkaa hakeneista.
Eduskuntavaaleissa ehdokkaana ollut kotkalainen Annika Aalto-Partanen on yksi Pyhtään hallintojohtajan virkaa hakeneista.

Pyhtään hallintojohtajan virkaan haki yhteensä 12 henkilöä, joista neljä henkilöä on kutsuttu haastatteluun: meribiologian maisteri Annika Aalto-Partanen Kotkasta, terveystieteiden maisteri Kati Homanen Kotkasta, hallintotieteiden kandidaatti Tommi Koskinen Kauniaisista ja hallintotieteiden maisteri Annu Kuusisto Helsingistä.

— Hallintojohtaja vastaa kokonaisvaltaisesti Pyhtään kunnan hallinto-osaston johtamisesta ja toiminnan kehittämisestä. Työssä tarvitaan aktiivista ja määrätietoista johtamis- ja kehittämisotetta, yhteistyökykyä, aloitteellisuutta sekä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja, kuvailee Pyhtään kunnanjohtaja Jouni Eho.

Pyhtäällä hallintojohtaja valmistelee kunnanhallitukseen ja valtuustoon käsittelyyn tulevat asiat ja taloussuunnittelu ja kassanhallinta ovat osa hänen toimenkuvaansa.

— Hallintojohtaja vastaa kunnan toimittajasuhteista ja toimii kunnanjohtajan läheisenä työparina ja tarvittaessa hänen sijaisenaan.

Virkaa hakivat

Kimmo Hietala, Kauppatieteen maisteri, Vantaa

Annika Aalto-Partanen, Meribiologian maisteri, Kotka

Georg Jakuta, MBA, Pyhtää

Elina Lampi-Fagerholm, OTK, Helsinki

Sami Moisio, KTM, Myllykoski

Kimmo Koho, DI, Helsinki

Kati Homanen, Terveystieteiden maisteri, Kotka

Antti Pakkanen, Tradenomi (YAMK), Hamina

Tuomo Pesonen, Filosofian maisteri, Kärsämäki

Tommi Koskinen, Hallintotieteiden kandidaatti, Kauniainen

Niina Ristolainen, Yhteiskuntatieteiden maisteri, Kouvola

Annu Kuusisto, Hallintotieteiden maisteri, Helsinki