Uusia risteilyvieraita Kotkaan ensi maanantaina

Linda Varoma

M/s Aidamar tuli Kotkaan Saksan Warnemündestä tämän viikon maanantaina.

Tuskin maanantain risteilijät ovat lähteneet kohti Pietaria, kolmas luksusristeilijä Costa Mediterranea tuo kohti Kotkaa ensi maanantaina 3 000 risteilyvierasta ja tuhannen hengen miehistön. Alus on Kotkassa ensi maanantaina.

— Kannattaa huomioida, kuinka iso merkitys on sillä, että Kotka ja Hamina tarjoavat parastaan myös tuona päivänä. On tärkeää, että kaikki nämä samat hyvät palvelumme ovat avoinna heti aamusta, kaupunki on siisti ja että jokainen kaupunkilainen voi tarvittaessa auttaa neuvoa tarvitsevia matkailijoita, korostaa risteilymatkailuliikennettä koordinoiva Petra Cranston Cursorilta.

Risteilymatkustajat näkyvät jo heti aamukahdeksan jälkeen alkaen Kotkan ja Haminan katukuvassa ja lähiseudun retkikohteissa.

Retkille oletetaan lähtevän noin 550 matkustajaa ja loput 2 500 jäävät omatoimimatkustajiksi Kotkan-Haminan alueelle.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.