Juhannus voi siirtää jäteastian tyhjennyspäivää

Kymenlaakson Jäte Oy

Jätehuollossakin vietetään juhannusta, joten jäteastioiden tyhjennyksissä sekä jäteasemien aukioloajoissa voi olla muutoksia.

Juhannusviikolle osuvia jäteastian tyhjennyksiä alettiin tehdä jo sunnuntaina 18. kesäkuuta. Silloin ajettiin alkuviikolle osuvia jätteenkuljetuksia. Juhannusaattona jäteautot voivat joillain alueilla olla liikkeellä, mutta kello 12:n jälkeen jäteautojen kuljettajat viimeistään siirtyvät juhannuksen viettoon.

Juhannuspäivänä lauantaina jätteenkuljetuksia ei tehdä.

Jäteastia on hyvä pitää aina näkyvillä, sillä tyhjennyspäivä voi siirtyä päivän verran aiemmaksi tai myöhemmäksi muillakin viikoilla.

Heinsuon jäteasema palvelee torstaina kello 9—15. Juhannusaattona, juhannuspäivänä sekä sunnuntaina Heinsuon jäteasema on suljettu.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.