Kotkamills ei kommentoi lomautushuhuja

Kotkamills

Kotkamillsin kartonkikone on ollut toiminnassa pian puoli vuotta.
Kotkamillsin kartonkikone on ollut toiminnassa pian puoli vuotta.

Kotkamills Oy:n toimitusjohtaja Markku Hämäläinen ei kommentoi mitenkään huhuja, joiden mukaan yhtiö olisi lomauttamassa väkeä.

Hämäläinen myöntää, että kilpailutilanne kuluttajakartonkimarkkinoilla on kova. Hän uskoo kuitenkin, että kysymys on hetkellisestä ylitarjonnasta, joka johtuu kahden maailman suurimman kuluttajakartonkeja valmistavan koneen lähes samanaikaisesta käyttöön otosta.

— Lyhyelläkin tähtäimellä uskon, että koneen koko kapasiteetti saadaan käyttöön.

Hämäläisen mukaan henkilöstöryhmien edustajien kanssa on sovittu, että mahdollisista lomautuksista tai muista tehtaan sisäisistä asioista ei puhuta tehtaan ulkopuolelle.

Stora Enso puolestaan kertoi keskiviikkona investoivansa yhteensä yhdeksän miljoonaa euroa kuluttajapakkauskartonkitehtaisiinsa Imatralla ja Inkeroisissa sekä Ruotsin Forsissa jatkaakseen mikrokuitusellun (MFC) kaupallistamista ja nopeuttaakseen tuotekehitystä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.