Pidennetty hakuaika poiki 16 uutta hakemusta Haminan muutosjohtajaksi

Neljä uusista hakijoista kutsutaan haastatteluun

Antti-jussi Larvio

Muutosjohtajan pidennetty hakuaika tuotti 16 uutta hakemusta.
Muutosjohtajan pidennetty hakuaika tuotti 16 uutta hakemusta.

Haminan kaupungin vetovoimapalvelujen ja kaupunkikehityksen muutosjohtajan virkaan saatiin 16 uutta hakemusta hakuajan jatkamisen jälkeen. Aikaisemmassa haussa hakemuksia kahteen muutosjohtajan virkaan tuli yhteensä 46.

Kaupunginhallitus valitsi jo viime kuun loppupuolella sivistyspalvelujen ja hyvinvointipalvelujen muutosjohtajaksi kauppatieteen maisteri Liisa Koski-Lukkarin ja päätti samalla jatkaa toisen muutosjohtajan hakuaikaa.

Nyt 16 hakijasta on haastatteluun päätetty pyytää neljä. Haastateltavat ovat DI Simo Kaksonen, hallintotieteiden maisteri Jussi Teittinen, oikeustieteen maisteri Taneli Tuomaala ja DI Päivi Vahteri.

Muut virkaa jatkoajalla hakeneet ovat hallintotieteiden maisteri Jere Ahonen, filosofian maisteri Ismo Glad, MTI (amk) Mari Leea Sylvia Heijari, terveystieteiden maisteri Teija Maija Heiskanen, filosofian maisteri Satu Huhtela, MBA Jarkko Koskenmäki, muotoilija, YAMK Irina Kujanpää, hissiturvallisuustutkinnon suorittanut Petri Kärkelä, erikoisjuristi Samuli Lipponen, filosofian tohtori Päivi Merjonen, taiteen maisteri Tarja Rantasalo ja hallintotieteiden tohtori Arja-Tuulikki Wilén

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat