Kansalaisopistot julkaisivat opinto-ohjelmansa

kimmo seppälä

Kotkan ja Haminan kansanopistojen syksyn kurssitarjonnassa on muun muassa joogaa.

Houkuttaisiko uusi harrastus tai kielten opiskelu? Kansalaisopistot tarjoavat erilaisia opiskelu- ja harrastusmahdollisuuksia ja kursseille voi osallistua matalalla kynnyksellä.

Haminan kansalaisopiston ensi lukuvuoden opinto-ohjelma on ilmestynyt nettiin. Opinto-opasta on jaettu postitse talouksiin Haminassa, Virolahdella ja Miehikkälässä tämän viikon torstaista lähtien.

Ilmoittautuminen kursseille alkaa taiteen perusopetuksen ja jatkavien instrumentti- ja lauluoppilaiden osalta maanantaina 21. elokuuta kello 10.30. Muille kursseille ilmoittaudutaan maanantaista 28. elokuuta kello 10.30 alkaen.

Ilmoittautuminen jatkuu koko lukuvuoden ajan. Useimmille kursseille ilmoittaudutaan kevätlukukaudella uudelleen ma 2.1.2018 klo 9.30 alkaen.

Kotkan opiston opinto-ohjelma on nähtävissä Kotkan kaupungin nettisivuilla. Opinto-opas jaetaan kotkalaisiin koteihin tämän viikon sunnuntaista alkaen.

Kursseille ilmoittautuminen alkaa maanantaina 14. elokuuta kello 18 internetissä ja maanantaina 21. elokuuta klo 10 toimistossa

Haminan kansalaisopiston kursseille voi ilmoittautua

täällä.

Kotkan opiston kursseille voi ilmoittautua

täällä.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.