Rattijuopon ajama auto törmäsi rajusti omakotitalon oveen Haminassa

Rattijuoppo törmäsi rajusti omakotitaloon Haminassa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Poliisi tiedottaa, että kuljettaja menetti kovassa nopeudessa henkilöauton hallinnan ja auto paiskautui päin talon ulko-ovea.

Onnettomuus sattui noin kello 00.25. Tapahtuma-aikaan talossa oli nelihenkinen perhe.

Henkilöautossa matkustajina olleille kolmelle henkilölle aiheutui lieviä vammoja. Auton kuljettaja puhalsi alkometriin tuloksen 2.60 promillea ja hänet vietiin vammojen vuoksi Kymenlaakson keskussairaalaan, josta hän pääsi aamulla pois.

Poliisi epäilee vuonna 1978 syntynyttä mieskuljettajaa törkeästä rattijuopumuksesta, torkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja vaaran aiheuttamisesta. Mies otettiin kiinni Kotkan poliisiasemalle.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.