Ilmari Kallio Oulun Namikasta KTP:hen — ”Reiskan näköinen mies”

Ilmari Kallio Oulun Namikasta KTP:hen — ”Reiskan näköinen mies”

24-vuotias laitahyökkääjä Ilmari Kallio on KTP-Basketin kuudes sopimuspelaaja ensi kauden korisliigamiehistöön. Kallio on Salon Vilppaan kasvatti, mutta tulee Kotkaan Divisioona A:ssa pelaavasta Oulun NMKY:stä.

ONMKY sijoittui viime kauden divarissa neljänneksi. 24-vuotias ja 194-sentiinen Kallio teki 12,3 pistettä ottelua kohden.

— Hän pelasi Oulussa hyvän kauden. Aikanaan Vilppaan pelaajana liigassa rooli oli tietysti pienempi, mutta meillä olisi nyt isompaakin osaa tarjolla, KTP-Basketin puheenjohtaja Jyrki Lindström sanoi.

— Ilmari ei ole mikään taiteilijavirtuoosi vaan enemmänkin peräänantamaton tsemppari. Reiskan (päävalmentaja Ray Ailus) näköinen mies siis.

KTP:llä on Kallion lisäksi sopimukset sentteri Mikael Aallon, laitamiesten Manuel Barnesin ja Cedric Latimerin sekä takamiesten Joni Herralan ja Mathias Rosqvistin kanssa.

Jukka Lehtoranta

Jukka Lehtoranta

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet