Kotkan Ohjaamolle Nuori toimija -palkinto

Juhana Lappalainen

Kotkassa nuoret ovat olleet rakentamassa ja kehittämässä Ohjaamoa alusta asti, kertoo koordinaattori Kaisa Heimonen.

Nuorille matalan kynnyksen palvelua tarjoava Kotkan Ohjaamo on saanut Nuori toimija -tunnustuspalkinnon. Sen myönsi Suomen Nuorisoyhteistyö - Allianssi.

Kotkassa nuoret ovat vahvasti olleet mukana rakentamassa ja kehittämässä Ohjaamoa alusta asti.

— Nuoret ovat esimerkiksi olleet valitsemassa Ohjaamon työntekijöitä, visuaalista ilmettä ja sisustusta. He ovat tehneet videoita ja radiomainoksia Ohjaamon markkinointiin ja vetävät erilaisia vertaisryhmiä. Lisäksi meillä on jatkuvasti harjoittelijoita ja työelämääntutustujia mukana toiminnassa, kertoo Kotkan Ohjaamon koordinaattori Kaisa Heimonen tiedotteessa.

Ohjaamo on tarkoitettu 15—30-vuotiaille, jotka tarvitsevat tietoa ja neuvontaa työhön, koulutukseen ja arkeen liittyvissä asioissa.

Nuori toimija -tunnustus on tarkoitettu kiitokseksi ja kannustukseksi aktiivisille nuorille sekä omalla toiminnallaan nuorten asemaa ja heidän hyvinvointiaan edistäneille aikuisille. Tunnustuksia jaetaan meneillään olevan valtakunnallisen nuorisotyön viikon aikana eri puolilla Suomea.

Kimmo Puhakka

Kimmo Puhakka

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.