Kotkan Opel-myynnistä neuvottelut vielä kesken

Juutilainen Eija

Uutta Opelia ei toistaiseksi saa ostetuksi Kotkasta.

Vauhti-Vaunun autokauppojen hakeutuminen konkurssiin teki Opelin jälleenmyyntikarttaan Kotkan kohdalle aukon. Opel Finland Oy:n toimitusjohtaja Rami Kittilä on tilanteesta harmissaan.

— Ilman muuta meillä oli tarkoitus tehdä siellä Vauhti-Vaunun kanssa pidempiaikaista yhteistyötä kuin vajaat kolme vuotta, sanoo Kittilä.

Toistaiseksi Opel Finlandilla ei ole kerrottavanaan sitä uutista, mikä autoliike ryhtyy Kotkassa Opelin jälleenmyyjäksi.

— Tällä hetkellä Opel Finland Oy ohjeistaa kotkalaisia asiakkaita kääntymään Opelin huolto- ja ostoasioissa Autotalo Laakkosen puoleen joko Kouvolaan tai Porvooseen, kertoo Kittilä.

Kittilä ei osaa sanoa, koska Kotkan-kuvio ratkeaa, mutta luottaa siihen, että Opelille löytyy Kotkasta uusi jälleenmyyjä.

— Kyllä Opel Kotkaan takaisin tulee, vakuuttaa Kittilä.

Ford Suomen toimitusjohtaja Hannu Pärssinen kertoi aiemmin tällä viikolla, että myös Fordin edustuksesta Kotkassa neuvottelut ovat meneillään ja kiinnostusta on ollut.

Riina Lehtoranta

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.