Joutomaa Fest järjestetään seuraavan kerran vanhan sairaalan ruumishuoneella "Joutomaa menee sinne, missä elämä on vähissä"

Tapahtumaan etsitään parhaillaan esiintyjiä.

Joutomaa Fest

Seuraavan kerran Joutomaa Fest järjestään vanhan sairaalan ruumishuoneella.
Seuraavan kerran Joutomaa Fest järjestään vanhan sairaalan ruumishuoneella.

Seuraava Joutomaa Fest etsii riveihinsä erilaisia esiintyjiä ja taiteilijoita. Tapahtuma järjestetään 19. tammikuuta ja tapahtumapaikkana toimii vanhan sairaalan ruumishuone Kotkansaarella.

— Joutomaa menee sinne, missä elämä on vähissä. Elvytämme tilat, ideat ja osallistujat taiteen parantavalla voimalla. Tunnelma tilan puolesta tulee olemaan romanttinen ja läheinen ja pohjavireenä elämän perusasiat, kertoo Toni Lahti, yksi tapahtuman järjestäjistä.

Tapahtumatila on jaettu kahteen osaan seinällä. Seinän kummallakin puolella on yhden suuremman tilan lisäksi pienempiä loosseja. Nyt tiloihin haetaan tekijöitä.

— Me haluamme tulla löydetyiksi tekijöiden puolesta sen sijaan, että me etsisimme aktiivisesti tekijöitä. Tilat, viestintä ja planeettojen asennot aina muodostavat hakija- ja muun osallistujakunnan, kuvailee Lahti.

Tekijät jakavat osaamistaan muille

Esiintyjien tärkein ominaisuus on halu päästä ilmaisemaan itseään omalla tavallaan.

— He voivat olla harrastelijoita, ammattilaisia, valokuvaajia, runoilijoita, muusikoita, sirkuspellejä, mitä vaan.

Tapahtuman tematiikka tukeutuu jouluun, lahjattomuuteen ja lahjojen antamiseen.
— Pyrimme saamaan myös tekijöitä jakamaan osaamistaan muille osallistujille. Emme halua rajata pois mitään taiteen muotoa, vaan yritämme sovittaa kaiken tilaan ja aikaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Viimeinen hakupäivä on 12. joulukuuta. Hakemuksen voi lähettää osoitteeseen info@joutomaafest.com.