Aloita ensi viikko joogalla — Haminassa luennoi Maaret Kallio ja Kotkassa kuullaan Harmony Sistersiä

Mikä olisi mukavampi aloittaa viikko kuin venyttelevällä joogalla. Maanantaisin Kotkan Hyrrien tanssisalissa kokoontuu kaikille avoin joogaryhmä, jota vetää kokenut ohjaaja.

Tunneille kannattaa ottaa väljät vaatteet ja mukava alusta mukaan. Tunti pidetään maanantaina 9.10. kello 17.30—19 osoitteessa Muuralankuja 4. Käynti takapihan kautta.

Jos ensi viikolla hengen ravinto kiinnostaa enemmän, Karhuvuoressa pidetään tiistaina avoin yleisötilaisuus elinvoima- ja hyvinvointiteemasta. Asiantuntijana toimii Kotkan kehitysjohtaja Terhi Lindholm. Tilaisuus pidetään Karhuvuoren koululla tiistaina 10.10. kello 18-19.30.

Psykoterapeutti Maaret Kallio saapuu keskiviikkona luennoimaan Haminaan RUK:n maneesiin. Kallio kehottaa pohtimaan, mikä elämässä on tärkeää. Luennolla käsitellään myös lapsiperheiden arjen haasteita. Kallion luento keskiviikkona 11.10. kello 18-20.

Samana päivänä Kotkassa näytetään hienoja majakka- ja meriaiheisia elokuvia. Seppo Laurell - mies ja meri kertoo Suomen tunnetuimmasta majakkahistorioitsijasta. Elokuva käy läpi Laurellin mielenkiintoisen uran, johon sekä meri että merikaupunki Kotka ovat aina kiinteästi liittyneet. Mielenkiintoinen poikkeama merihenkisestä urasta on Laurellin pitkä vapaaehtoistyö syöpäsairaiden saattohoidon parissa. Elokuva luotaa syvälle jäyhän merikarhun herkkään sieluun.

Majakkaelokuvia katsellaan keskiviikkona 11.10. kello 17.30-20 Merikeskus Vellamossa.

Tapahtumaviikon voi päättää Harmony Sisters-sävelmiin Kotkan Klubilla. Ohjelmallista illallista tähdittävät Marja Porkka, Marita Taavitsainen ja Riikka Pelo (os.Pälli), jotka esiintyivät Kotkan kaupunginteatterin näytelmässä 20 vuotta sitten.

Muistoissamme Harmony Sisters - trioa säestää kotkalais-kouvolalainen jaZZé-trio jossa soittavat Jasse Varpama (piano), Miika Myyryläinen (rummut) ja Riku Pelo (basso). Konsertti lauantaina 14.10. kello 19.

Lisää menovinkkejä voit katsoa Tapahtumakalenteristamme.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.