Maailmat kohtaavat Haminan kansainvälisellä osastolla matkamessuilla

Maailmat kohtaavat Haminan kansainvälisellä osastolla Helsingin Messukeskuksessa. Haminan kaupunki, Lippumaailma ja Hamina Tattoo ovat mukana matkamessuilla, jotka avataan torstaina.
Näyttävällä messuosastolla teema tulee hyvin esille, kun eri maiden liput liehuvat. Kolmen päivän ajan esitellään Haminan Lippumaailmaa, joka keskittyy liputukseen ja lippuhistoriaan. Tapahtumakaupungin kärkituotteena on jälleen heinä- ja elokuun taitteessa järjestettävä Hamina Tattoo.  
Messuille valmistui koko festivaaliviikon tarjontaa esittelevä julkaisu Hamina Tattoo Magazine. Se on luettavissa sähköisenä tapahtuman kotisivuilla. Torstaina avataan verkkokauppa Haminatuotteet.fi, mistä voi tilata messuaiheisiin liittyvää tavaraa tekstiileistä mukeihin.
Kotkalla ei ole omaa osastoa messuilla. Cursor Oy:n edustaja on paikan päällä osallistumassa kansainväliseen myyntitapahtumaan. Siellä solmitaan kontakteja eri maiden matkanjärjestäjiin.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat