Ol’ muinoin muodis’ -tapahtuma vei keskiajalle

Sari Tauru

Kasvivärien kirjo on kaunis. Vaaleaa villaa värjättiin ammoin sienillä, kasvien lehdillä, kävyillä ja puiden kuorilla.

Sari Tauru

Tero Rask näyttää, millaisin menetelmin viikingit valmistivat ruokansa tuhat vuotta sitten. Vaikka versiota on hieman modernisoitu, padassa porisee perinnekasviksia eli lanttua, naurista, porkkanaa ja palsternakkaa.

Sari Tauru

Omenapuun kuoresta keitetty väriliuos värjää langan keltaiseksi.

Kotkan keskiaikaseura elävöitti koko perheen tapahtumaa Vehkalahdella. Kotiseutumuseon pihassa pääsi tutustumaan menneeseen Ol’ muinoin muodis’ -tapahtumassa.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.