Mies tunkeutui taloihin ja asuntoihin Karhulassa — yhdessä muistisairas vanhus päästi epähuomiossa sisälle

Poliisin entuudestaan tuntema kotkalaismies yritti moneen taloon ja asuntoon Karhulassa sunnuntaina iltapäivällä.

Yhteen asuntoon mies oli päässyt sisään soittamalla asunnon ovikelloa, jolloin asunnossa asunut muistisairas vanhus oli päästänyt hänet sisään. Mies anasti asunnosta vähäisen määrän omaisuutta. Teossa ei käytetty väkivaltaa, eikä sillä uhattu.

Sama mies yritti hetkeä myöhemmin murtautua lähellä sijainneeseen toiseen omakotitaloon. Hän oli kuitenkin tullut häirityksi ja poistunut paikalta.

Aiemmin samana päivänä kyseinen mies oli soittanut samalla alueella sijainneen omakotitalon ovikelloa. Kun miehelle ei avattu, hän meni omakotitalon pihavarastoon, jonka ovessa olivat avaimet paikallaan ja vei sieltä olutta.

Poliisi otti miehen kiinni tekopaikkojen läheisyydestä heti tekojen jälkeen. Mies on kuulusteltu, ja hän on myöntänyt syyllistyneensä kyseisiin tekoihin.

Poliisi tutkii miehen tekoja törkeänä varkautena, törkeän varkauden yrityksenä sekä varkautena. Mies ei ole enää kiinniotettuna.

Poliisi kehottaa ihmisiä pitämään ovensa sekä pihavarastonsa lukittuna siitä huolimatta, vaikka olisivat itse kotona.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.