Tilaajalle

Lautasen äärellä: Iskender-kebabin salaisuus on itse tehdyssä kastikkeessa — Vaalimaalle noussut ostoskylä ei ole vienyt Virojoella sijaitsevan Pikku-Hukan asiakkaita

Kymen Sanomien juttusarjassa vieraillaan Etelä-Kymenlaakson paikallisissa ravintoloissa ja maistetaan niiden suosituinta annosta. Filiz ja Fikri Celiki ovat pyörittäneet ravintola Pikku-Hukkaa Virojoella vuodesta 2007 alkaen. Ensimmäiset vuodet olivat hankalia, mutta sittemmin ravintola on vakiinnuttanut paikkansa virolahtelaisten ja lähiseutujen asukkaiden sekä mökkiläisten ruokapaikkana. Eniten myydään pitsoja ja kebabeja.

Aino Mehtälä

Iskender-kebab on Virojoella sijaitsevan ravintola Pikku-Hukan suosituin annos.
Iskender-kebab on Virojoella sijaitsevan ravintola Pikku-Hukan suosituin annos.

Iskender-kebab näyttää juuri siltä, miltä nälkäinen toivookin. Lihaa on runsaasti ja vierellä raikkaan näköistä salaattia, kurkkua ja tomaattia. Alta paljastuu leivänpaloja. Päälle on levitetty kahta eri kastiketta.