Titaanit kaatoi KooVeen ensimmäisessä harjoitusottelussaan, Mika Piispanen piti näkemästään

Titaanit kaatoi KooVeen ensimmäisessä harjoitusottelussaan, Mika Piispanen piti näkemästään

Jääkiekon Suomi-sarjaan valmistautuvien KooVeen ja Titaanien välinen harjoitusottelu päättyi kotkalaisvoittoon. Loppulukemat Tampereella olivat 1—3 (0—0, 0—2, 1—1).

Titaanien maalintekijät olivat Jesse Hurme, Kalle Kolehmainen ja Ville Myyryläinen. Niilo Pussinen torjui 34 laukausta, tasan saman verran kuin KooVeen käyttämät kaksi maalivahtia yhteensä.

KooVeen kavennusosuma tuli vain 11 sekuntia ennen pelin päättymistä.

— Odottelimme siinä jo vähän summeria, Titaanien päävalmentaja Mika Piispanen sanoi.

Piispanen oli kokonaisuuteen tyytyväinen.

— Viisikkopelimme oli tiivistä sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa. Oman pään puolustuspeli toimi erityisen hyvin.

Harjoitusottelu oli Titaaneille syksyn ensimmäinen. Joukkue on ollut yhdessä jäällä kesän jälkeen kaksi viikkoa.

— Saimme viime kauden pelaajarungon pidettyä hyvin kasassa. Jatkoimme siitä, mihin viime kaudella jäimme. Pelitapaa on hiottu koko viime kausi, ja hiottu nyt kahden viikon ajan, ja se tulee selkäytimestä. Se teki pelistämme helpon näköistä, Piispanen sanoi.

— Vuosi sitten tähän aikaan pelasimme ensimmäisen harjoitusottelun Porvoossa Huntersia vastaan (3—5-tappio). Pysyimme silloin hyvin vauhdissa mukana, mutta kiekollinen peli oli nyt paljon parempaa kuin silloin.

Viime kauden Suomi-sarjassa KooVee sijoittui runkosarjan seitsemänneksi, eli pykälän Titaaneita korkeammalle.

Titaanien harjoitusottelut jatkuvat ensi viikolla, ja tahti on tiivis. Keskiviikkona joukkue pelaa vieraissa KooKoon A-junioreita vastaan.

Perjantaina Varkaudessa Suomen cupin ottelussa vastassa on Warkis, ja lauantaina Titaanit matkustaa Forssaan FPS:n vieraaksi.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.