Cursorin toimitusjohtaja Mika Perttunen sai potkut

Sari Tauru

Cursorin toimitusjohtaja Mika Perttunen sai potkut tehtävästään hetki sitten.
Cursorin toimitusjohtaja Mika Perttunen sai potkut tehtävästään hetki sitten.

Kotkan-Haminan kehitysyhtiön toimitusjohtaja Mika Perttunen on irtisanottu tehtävästään. Asiasta päätti Cursorin hallitus hetki sitten. Päätös oli yksimielinen.

Perttunen jätti tehtävänsä välittömästi. Väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi on nimitetty yhtiön talous- ja hallintojohtaja Tiina Suni.

Mika Perttunen on toiminut Cursorin toimitusjohtajana vuodesta 2015 lähtien. Cursorin hallitus käynnistää uuden toimitusjohtajan hakuprosessin.

Cursorin hallituksen puheenjohtaja Hannu Karavirta on haluton kommentoimaan yksityiskohtaisesti Perttusen erottamisen syitä.

— Kysymys on yhdestä henkilöstä, joten enhalua sen tarkemmin kommentoida, Hannu Karavirta sanoi.

— Yhteiset asiat ja suhteet eivät toimineet kuten alun perin odotimme.

Karavirta korostaa, että erottamiseen ei liity dramatiikkaa tai väärinkäytöksiä, eikä yksittäisiä tapauksia tai tilanteita. Epäluottamus on kehittynyt Karavirran mukaan pikku hiljaa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.