Matias Hangasmaa HP:n lukkariksi — ”Puli tietää kyllä missä mennään”

Marko Hovi

Matias Hangasmaa kirjoitti nimensä HP:n kaksivuotiseen sopimuspaperiin.

Haminan Palloilijat on tehnyt kaksi uutta pelaajasopimusta ensi kauden superpesisjoukkueeseensa. Oranssiin paitaan pukeutuvat uudella sarjatasolla 23-vuotias lukkari Matias Hangasmaa ja vasta 18-vuotias etukenttäpelaaja Joni Lehikoinen.

Sekä Hangasmaa että Lehikoinen pelasivat päättyneellä kaudella Ykköspesiksestä pudonneen Jyväskylän Lohen riveissä. Molemmat asuvat kuitenkin Joensuussa, sillä Hangasmaa opiskelee siellä ja Lehikoinen on Joensuun Mailan sopimuspelaajia. Hän pelasi kesän Jyväskylässä lainasopimuksella.

Hangasmaan, 23, kanssa HP teki kahden vuoden sopimuksen. Lehikoinen pelaa Haminassa lainapapereilla, mutta on koko kauden HP:n käytettävissä.

HP:lla on nyt kasassa 11 pelaajasopimusta. Sarjatulokkaan tavoitteena oli aiemmin 3—4 uuden pelaajan pestaaminen, mutta nyt määrä on noussut 4—5:een.

HP:n toiminnanjohtaja Marko Hovi on kasannut joukkuetta yhteistyössä ja yhteisymmärryksessä päättyneellä kaudella pelinjohtajana toimineen Petri Pulliaisen kanssa.

— Puli tietää kyllä hyvin missä mennään. Tänään juttelin hänen kanssaan neljä kertaa, ja sarjan päättymisen jälkeen ei varmaan sata soittoa riitä, Hovi sanoo.

Pulliaisella ei ole HP:n kanssa jatkosopimusta, mutta Hovi toivoo sen syntyvän pian.

Jukka Lehtoranta

Jukka Lehtoranta

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet