Onko lapsesi saanut ongelmitta lomaa koulun loma-aikojen ulkopuolella? Miten opettajat suhtautuvat poissaoloihin? Kommentoi!

Vesa Vuorela

 
 

Syksy on syyslomien aikaa. Monet perheet lähtevät syksyllä Lappiin ruskaretkelle tai etelään lomamatkalle. Vanhempien lomat eivät kuitenkaan aina satu koulujen loma-aikojen kanssa yksiin. Jos matkaan halutaan kuitenkin lähteä, pitää lapselle anoa lomaa koulusta.

Matkailu voi olla koululaiselle avartava ja opettavainen kokemus, mutta toisaalta poissaolo koulusta voi myös haitata oppimista.

Mitä mieltä sinä olet? Millaisia kokemuksia sinulla on lapsen lomailusta lukuvuoden aikana? Ovatko opettajat suhtautuneet asiaan myötämielisesti vai nihkeästi? Miten korvaavien tehtävien sopiminen ja tekeminen sujui?

Kerro kokemuksistasi alla olevaan kommenttikenttään.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.