Katajaisten kenttä koki pääsiäisen jälkeen kovia

Kimmo Seppälä

Katajaisten kentän nurmi joutui ralliradaksi.

Karhulassa, jäähallin viereisellä Katajaisten kentällä, on ajettu autolla pääsiäismaanantain ja tiistain välisenä yönä. Tapaus ole ainoa laatuaan. Se on kuitenkin ikävämmästä päästä, sillä kevääseen heräävällä kentällä kaahaillut sankari on ajanut rallia kierrostolkulla, aiheuttaen näin mittavaa tuhoa kummassakin päässä.

— Syksyllä tehty kate joudutaan uusimaan ja siemeniä kylvämään. Tämä tulee maksamaan joitain tuhansia euroja, kertoo liikuntapalvelupäällikkö Mikko Rantala.

— Kaikkein ikävintä on kuitenkin se, että emme osaa sanoa, saadaanko kenttä kuntoon kesäkuun alkuun mennessä, kuten oli tarkoitus. Joka tapauksessa vahingonteon korjaamiseen tuhlaantuu kymmeniä ja taas kymmeniä työtunteja. Jalkapallokentän käyttäjät ovat suurin häviäjä, sillä tämä on heiltä pois, murehtii Rantala.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.