Sote-kuntayhtymä otti askeleen eteenpäin

Haminan kaupunginhallitus ja Virolahden kunnanhallitus päättivät maanantaina esittää valtuustoille muutetun perussopimuksen hyväksymistä.

Juha Rika

Haminan kaupunginhallitus ja Virolahden kunnanhallitus esittävät valtuustoille kuntayhtymän perussopimuksen muutoksen hyväksymistä.

 Haminan kaupunginhallitus esittää valtuustolle Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän muutetun perussopimuksen hyväksymistä ja ja sitoutumista sote-palvelujen valinnanvapauspilottiin vuosille 2018–2020. Molemmat asiat olivat hallituksen käsittelyssä maanantaina. Pilottihankkeeseen osallistumisesityksestä päätettiin äänin 7-2 perussuomalaisten ollessa esityksen hylkäämisen kannalla.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet