Ravintola Wirta vaihtoi omistajaa Virolahdella — jatkossa siellä soi elävä musiikki

Virojoen keskustassa oleva Wirta aukeaa tauon jälkeen uusin voimin perjantaina. Yrittäjä Joona Rinteen mukaan tarkoitus on panostaa elävään musiikkiin.
Virojoen keskustassa oleva Wirta aukeaa tauon jälkeen uusin voimin perjantaina. Yrittäjä Joona Rinteen mukaan tarkoitus on panostaa elävään musiikkiin.

Ravintola Wirta avaa lähes parin kuukauden tauon jälkeen ovensa Virolahdella. Wirran uusi yrittäjä on kouvolalainen Joona Rinne, jonka omistama Pöllö-Öljy Oy on toiminnan takana.

Rinteen mukaan Wirran uusi ilme tulee olemaan elävää musiikkia tarjoava viihdepub. Se on avoinna seitsemänä päivänä viikossa, mutta musiikkitarjonta painottuu viikonloppuihin. Ruokatarjontaa ei Wirtaan tule, mutta täydet anniskeluoikeudet.

— Olen itse pitkän linjan musiikki-ihmisiä, joten siitä tämä ajatus elävää musiikkia tarjoavasta paikasta tuli, Rinne toteaa.

Wirrassa on sisällä 200 asiakaspaikkaa ja kesäisin toiminta laajenee 70-paikkaiselle terassille. Rinteen lisäksi Wirta työllistää kaksi henkilöä.
Musiikkitarjonnasta päästään Virojoen keskustassa nauttimaan jo ensi perjantaina, jolloin Wirta aukeaa uuden omistajan pyörittämänä.

— Perjantaina täällä laulaa brittiartisti ja itse soitan kitaraa. Heti lauantaina on jamit, joissa on housebändi ja toivottavasti paikallisia jammaajia, sillä soittajaporukkaahan Virolahdella kyllä löytyy. Viralliset avajaisbileet ovat sitten helmikuun ensimmäisenä lauantaina, jolloin soittaa bilebändi Armadas.
Yhtiön nimi on Pöllö-Öljy Oy, mistä moinen?

— Pöllö-Öljy on oikeastaan käsite keskioluelle ja onhan kuitista hauska katsoa, minkä nimiselle yhtiölle maksusuoritus oikein on mennyt.

Luetuimmat