Vaalimaalla vakava väkivaltarikos – poliisi etsii tekoon liittyen kahta kolmekymppistä miestä

Vaalimaalla on tapahtunut lauantaina vakava väkivaltarikos, vahvistaa Kaakkois-Suomen poliisi.

Poliisi ei suostu vielä tässä vaiheessa paljastamaan väkivaltarikoksen tekotapaa tai sitä, onko uhri mies vai nainen.

Poliisi etsii parhaillaan tekoon liittyen kahta miestä, jotka ovat iältään arviolta kolmekymppisiä. Miehistä toinen on lyhyt ja pulska, toinen pitkä ja laiha, kuvaillaan poliisista. Lyhyemmällä miehellä on nahkatakki.

Miesten epäillään liittyvän väkivaltarikokseen, josta hätäkeskus sai ilmoituksen lauantaina iltapäivällä kello 15.53. Tapahtumapaikka on Vaalimaalla rajan sekä Seiskatien läheisyydessä olevalla alueella.

Poliisilla on parhaillaan menossa alueella henkilöetsinnät. Poliisi ei osaa sanoa, ovatko miehet liikkeellä jalkaisin vai ajoneuvolla.

Kymen Sanomiin yhteyttä ottaneen silminnäkijän mukaan paikalla oli iltapäivällä viiden maissa useita poliisin partioita, yksiköitä rajavartiolaitokselta sekä ambulansseja.

Poliisi pyytää miehistä havaintoja. Havainnot on ilmoitettava välittömästi hätäkeskukseen numeroon 112.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.