Kiisto kaatui 3—1 — KaVe voiton päässä finaaliturnauksesta

Jukka Lehtoranta

KaVen Henri Piipari (vasemmalla) tuuletti voitettuja pisteitä antaumuksella. Jani Huoponen otti vähän rauhallisemmin.

Karhulan Veikot on yhden voiton päässä lentopallon 2-sarjan lopputurnauksesta. KaVe kävi tänään välierien ensimmäisessä ottelussa Kotkassa tiukan väännön Vaasan Kiiston kanssa ja voitti 3—1 (22—25, 25—21, 25—21, 25—23). Paras kolmesta -sarjan toinen ottelu pelataan viikon kuluttua sunnuntaina Vaasassa ja kolmas tarvittaessa Kotkassa sunnuntaina 2. huhtikuuta.

— Kova ottelu, Kaven pelaajavalmentaja Matti Palonen puuskutti taiston tauottua.

— Vastustaja tuli peliin tosi kovaa. Niillä oli hyvä syöttö, ja kun meidän vastaanotto ei oikein toiminut, hyökkäyspelistä tuli yksipuolista.

KaVe oli vaikeuksissa sekä kolmannen että neljännen erän alussa. Kolmannen erän isännät käänsivät edukseen Mikael Korholan syöttövuorolla (18—18:sta 22—18:aan). Neljännessä KaVe nousi 0—3-lukemista jo 12—6-johtoon, kun juniori-ikäinen Aleksander Rastamo lähetti vaasalaiselle vaikean syötön toisensa perään.

Kiisto tuli vielä kuitenkin takaisin peliin ja ehti johtoonkin 23—22. Parisataapäinen kotiyleisö pääsi kuitenkin piinasta, kun viimeinen pallo jäi käsittelyvirheen jälkeen vaasalaisten kenttäpuoliskolle.

Muissa välieräpareissa outokumpulainen Partion Karpaasit voitti vieraissa savonlinnalaisen East Volleyn 3—1 ja TuTo kotonaan jyväskyläläisen Hukin 3—0. Karpaasit on KaVelle tuttu tämän kauden ylemmästä jatkosarjasta ja TuTo alkulohkosta.

Jukka Lehtoranta

Jukka Lehtoranta

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.