Tilaajalle

Lautasen äärellä: Maksa tekee kauppansa päivästä toiseen — Vieressä olevat ketjuravintolat eivät ole Canttiinille haitta vaan hyöty

Kymen Sanomien juttusarjassa vieraillaan Etelä-Kymenlaakson paikallisissa ravintoloissa ja maistetaan niiden suosituinta annosta. Grillattu maksa on annos, jonka vuoksi moni tulee Ravintola Canttiiniin kerta toisensa jälkeen. Itsenäinen toimija ei ole ahtaalla suurten S-ryhmän ravintoloiden ja ketjupitserian lähimaastossa. Hotellista virtaa asiakkaita ja moni asiakas valitsee mieluiten ravintolan, joka ei kuulu mihinkään ketjuun.

Kimmo Seppälä

Yrittäjä Suvi Turtiainen on toiminut Canttiinin yrittäjänä kuusi vuotta.
Yrittäjä Suvi Turtiainen on toiminut Canttiinin yrittäjänä kuusi vuotta.

Medium vai kypsä? Canttiinin yrittäjä Suvi Turtiainen ottaa kassalla tilauksen vastaan, tulossa on ravintolan tunnetuin annos, grillattua maksaa. Pian keittiöstä kiikutetaan lautanen, tarkemmin sanottuna kaksi. Tästä ei taida jäädä nälkä.