PeKa tavoittelee edelleen paikkaa neljän joukosta — ”Tavoite on menestyä tulevaisuudessa”

Jukka Lehtoranta

PeKan Elmeri Oksanen ratkaisi maalillaan joukkueiden edellisen kohtaamisen.

Sarjasijoitus ei vaivaan PeKa-valmentaja Ari Laitisen mieltä.

— Meidän joukkueemme on hyvin nuori. Muutamaa poikkeusta lukuunottamatta runko koostuu parikymppisistä pelaajista. Tavoite on menestyä tulevaisuudessa, Laitinen kertoo.

Jalkapallon Kaakkois-Suomen Kolmosessa seitsemänneksi valahtanut Kotkan Peli-Karhut isännöi tänään Haminan Pallo-Kissoja Karhulan Keskuskentällä. PeKa vei joukkueiden aikaisemman kohtaamisen tällä kaudella Haminassa nimiinsä luvuin 0—1, (0—0).

Peli-Karhut kärsii ottelu alla muutamista loukkaantumisista. Laitisen mukaan ainakin pitkäaikaispotilaat Miika Molander ja Aaro Säämänen ovat pois perjantain kokoonpanosta.

Nuorijoukkue on maksanut tällä kaudella oppirahoja Kolmosessa. Tiukat ottelut ovat usein kääntyneet tasapeleiksi tai tappioiksi.

— Alakertamme on kokematon. Virheitä on tullut ja ne ovat maksaneet pisteitä, Laitinen toteaa realistisesti.

Tällä kaudella PeKan treeneissä on käynyt oppejaan jakamassa myös Sami Ristilä.

— Sami on käynyt vetämässä useammat treenit. Pelaajat ja koko seura pyrkii hyödyntämään hänen ammattitaitoaan, Laitinen sanoo.

Ennen kauden alkua PeKa asetti tavoitteeksi sijoittumisen neljän parhaan joukkoon. Tällä hetkellä neljäs sija on kahden pisteen päässä. Otteluita Peli-Karhuilla on jäljellä vielä seitsemän.

Haminan Pallo-Kissojen päävalmentaja Juha Jokela tuo ryhmänsä luottavaisena Karhulaan, vaikka joukkue keikkuu Kolmosen hännillä.

— Viime kierroksen voitto Ristiinasta teki joukkueelle hyvää, Jokela sanoo ja viittaa edelliseen peliin, jossa HaPK otti kauden avausvoittonsa.

Kissapaitojen leirissä harmitusta aiheuttaa KTP-laina Victor Erikssonin poissaolo paikallispelistä.

— Hän pelasi loistavan pelin Ri-Paa vastaan. Olisimme halunneet hänet mukaan myös tähän otteluun, Jokela kertoo.

Tänään miesten jalkapallon Kolmosta kello 19 PeKa—HaPK Karhulan keskuskentällä.

Antti-Jussi Korhonen

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.