Miehikkälän mies mukana Maajussille morsian -ohjelmassa

Toni Tuominen

Miehikkälän Kalliokoskelta oleva Heikki on yksi Maajussille morsian -ohjelman maajusseista.
Miehikkälän Kalliokoskelta oleva Heikki on yksi Maajussille morsian -ohjelman maajusseista.

Tänä iltana nähdään ensimmäinen jakso Maajussille morsian -ohjelman tuoreesta tuotantokaudesta. MTV julkaisi maajussit jo tänään aamupäivällä — mukana on 29-vuotias Heikki Miehikkälän Kalliokoskelta.

MTV:n nettisivujen mukaan Heikki asuttaa isovanhempiensa vanhaa taloa, jota on remontoinut mieleisekseen. Tila sijaitsee kuvankauniissa järvimaisemassa.

Hän harrastaa arkkitehtuuria, piirtämistä ja maalaamista sekä kitaran soittamista ja laulamista. Lisäksi hän rakastaa lavatansseja. Heikin esittelyprofiili kokonaisuudessaan löytyy täältä.

Heti tänään näytettävän esittelyjakson jälkeen katsojilla on mahdollisuus lähestyä kiinnostavaa maajussia kirjeitse. Perinteisesti postitettujen kirjeiden tulee olla perillä torstaina 13.4. mennessä, Maikkarin netin kautta voit kirjoittaa 18.4. asti.

Jos miehikkäläläiseen Heikkiin haluaa tehdä vaikutuksen, hänelle kannattaa kuulemma lähettää perinteisesti käsinkirjoitettu kirje.

Riina Lehtoranta

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.