Halusiko Siriukseen murtautunut mies pitää juhlat? Etsi käsiinsä viinaa, suklaapiirakkaa, serpentiinejä ja stereot

Jussi Lopperi

Halusiko Siriukseen murtautunut mies pitää juhlat? Etsi käsiinsä viinaa, suklaapiirakkaa, serpentiinejä ja stereot

Varhain keskiviikkoaamuna pyhtääläisen Sirius Sport Resortin tuulikaapista kiinni otettu murtovaras oli ilmeisesti juhlatuulella.

— Hän halusi ilmeisesti pitää juhlat, koska hän tunkeutui ravintolan puolelle ja etsi käsiinsä konjakkia, jota hän joikin puoli pullollista. Hänelle kelpasivat muun muassa myös gini ja lonkerot. Mies oli ottanut pakastimesta suklaapiirakkaa ja löysi tiloistamme myös serpentiinejä ja ilmapalloja, kertoo ravintolan vuoropäällikkö Reetta Romppainen.

Elämysurheilukeskuksesta murtautuja oli tuonut ravintolan puolelle stereot ja vaatteita.

— Vahinkojen suuruutta on toistaiseksi vaikea arvioida, koska emme vielä tiedä mitä kaikkea puuttuu, mutta ainakin yhden järeämmän lasioven lasi on lyöty sisään ja paris muusta ovesta on lasi rikki. Mutta ei täällä näy suurempaa vahinkoa, kertoo yrityksen IT- ja kiinteistövastaava Toni Loisko.

Loisko kertoo, että murtautuja jäi kiinni, koska hän panikoitui vartijan tullessa paikalle.

— Hän juoksi tuulikaappiin ja jäi raukkaparka jumiin kaksien ovien väliin, kun ovet eivät auenneetkaan ulos asti.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.