Nopeimmat voivat päästä mukaan purjehdukselle – ilmoittaudu Sail on Board -teltalla

— Jos Kotkasta löytyy halukkaita osallistumaan seuraavalle purjehdusosuudelle Kotkasta Turkuun, saattaa se vielä onnistua, kertoo hyväntuulinen Sail on Board -toimiston edustaja Emma Hirsimäki.

Sail on Board -teltta sijaitsee Merikeskus Vellamon matalassa päässä, festivaalialueen portin numero 3 läheisyydessä.

— Minulle voi antaa yhteystiedot, ja ilmoitan halukkaille henkilökohtaisesti, millä purjelaivalla on tilaa. Seuraava etappi on aika täynnä, mutta suurimpien laivojen kapteenit ilmoittavat meille tänään mahdollisista paikoista, lupaa Hirsimäki.

Aikaisempaa merikokemusta ei tarvita. Kun paikka purjealukselta on varmistunut, alukset pyytävät omia lisätietojaan ruokavalioista, mahdollisista liikuntarajoitteista ja muista tarpeellisista tiedoista.

Suomen Purjelaivasäätiö ja Suomen Nuorisopurjehtijat ovat mukana innostamassa nuoria purjehdusharrastuksen ja merenkulun pariin. Hirsimäki lähti mukaan seikkailuun 15-vuotiaana.

— Kun olin kerännyt kokemusta ja oppinut tärkeimpiä taitoja, menin espanjalaiselle purjelaivalle töihin kahdeksi kuukaudeksi Watch Leaderiksi.

Lisätietoja: https://www.sailonboard.com/

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.