Kotkan Nuorkauppakamarin Joulupuu-keräyksen saldo oli 1649 lahjaa

Joulupuu-keräyksen kautta välitetään ja täytetään vähävaraisten perheiden lasten joululahjatoivomuksia. Keräykseen voi myös lahjoittaa minkä tahansa lapselle sopivan lahjan.

Kotkan Nuorkauppakamarin Joulupuu-lahjakeräyksellä saatiin kasaan 1649 pakettia. Yli 90 prosenttia varsinaisista lahjatoiveista pystyttiin täyttämään.

— Tämä on huikea tulos! On ihanaa, miten ihmiset lähtivät mukaan ja halusivat lahjoittaa lahjoja, hihkuu keräyksen projektipäällikkö Hanna Pikkarainen tiedotteessa.

Perinteisesti yritykset ovat lahjoittaneet hieman arvokkaampia paketteja, mutta tänä vuonna niin tekivät myös yksityishenkilöt. Monet ystävä- ja työporukat laittoivat varojaan yhteen toteuttaakseen isompia lahjatoiveita, Nuorkauppakamarilta kerrotaan.

Kotkan kaupungin sosiaalitoimen eri yksiköt sekä Kotka-Kymin seurakunta jakavat lahjat vähävaraisten perheiden lapsille.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet