Lasten Vellamo alkaa Tarinoiden arkulla - Lauantai on koko perheen tapahtumapäivä

Kerttu Malinen

Eppel&Peppelissä soittavat , tarinoivat ja laulavat Juulia Salonen ja Kirsi Ojala
Eppel&Peppelissä soittavat , tarinoivat ja laulavat Juulia Salonen ja Kirsi Ojala

Lasten Vellamo on koko perheen tapahtumapäivä, jota vietetään ensi lauantaina Kotkassa. Päivän aluksi kello 11 on ohjelmassa Tarinoiden arkku. Sen esittää Eppel&Peppel, joka yhdistää seikkailun tiimellykseen laulua, soittoa ja tarinankerrontaa.
Yhtyeessä laulaa ja tarinoi Juulia Salonen, joka myös soittaa useita instrumentteja. Kirsi Ojala soittaa puhaltimien lisäksi muun muassa udua ja harmoonia.
Tarinoiden arkun ikäsuositus on 3-10 vuotta ja esityksen kesto on 45 minuuttia. Alle 18-vuotiaat pääsevät maksutta ja aikuiset pääsymaksun hinnalla tai museokortilla. Auditorion esitykseen mahtuu mukaan 170 henkilöä. Ilmoittautuminen on samana päivänä lipunmyynnissä.

Vaikka pyjamassa

osallistumaan


Päivän aikana on lisäksi opastuksia Unikudelma -näyttelyyn sekä työpajoja, joissa revitään unipuu ja huovutetaan lampaita. Tapahtumaan voi tulla näyttelyn innoittamana pyjamassa tai naamiaisasussa. Paikan päällä voi myös kokeilla ja lainata Vellamon asuja.

Lasten Vellamo -tapahtumapäivä Merikeskus Vellamossa lauantaina 24.3. kello 11—14. 

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet