Tomi Kaminen KTP-Basketin päävalmentajaksi

Tomi Kaminen on KTP-Basketin uusi päävalmentaja.

Tomi Kaminen, 48, on KTP-Basketin uusi päävalmentaja. Seura kertoi 1+1 –vuotisesta sopimuksesta hetki sitten tiedotustilaisuudessa. Kaminen on valmentanut Korisliigassa kaikkiaan kymmenen kautta, viimeksi kaudella 2011-12 Torpan Poikia.
— Kaminen oli vaihtoehdoistamme eniten meidän henkeen ja yhteisöön sopiva ehdokas, puheenjohtaja Jyrki Lindström kertoo.
ToPon lisäksi Kaminen on valmentanut Korisliigassa Lahden NMKY:ta, Vantaan Pussihukkia ja Porvoon Tarmoa. Hän on toiminut apuvalmentajana Suomen maajoukkueessa ja Saksan Bundesliigan Braunschweigissa.
Kaminen on saavuttanut päävalmentajana neljä SM-hopeaa ja kaksi pronssia. Apuvalmentajana hän on voittanut kaksi Suomen mestaruutta Torpan Pojissa.
Lisää aiheesta hetken kuluttua.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet