Karhulassa vietettiin Kotka-päivää

Kimmo Seppälä

Possoilla herkuttelivat muiden muassa Saana ja Outi Oljakka.
Possoilla herkuttelivat muiden muassa Saana ja Outi Oljakka.

Karhulan torilla järjestettiin tänään Kotka-päivän yleisöjuhla. Paikalle saapui monisatapäinen yleisö nauttimaan ohjelmasta, auringosta ja kaupungin tarjoamista possokahveista.

Tämän vuoden Kotka-päivän teemana oli laulu ja tanssi. Karhulan torilla nähtiinkin monia aiheeseen liittyviä esityksiä.

Mikko Vikman tanssitti yleisöä lavatanssijumpan eli laviksen sekä humpan tahtiin. Tanssikoulu Vikmanin nuoret esittivät kaksi tanssiesitystä. Kristiina Lang ja Kalle Kurvinen laulattivat yleisöä ja ilta päättyi toritansseihin.

Possoja oli varattu tuhannelle henkilölle. Alkuillasta possokojuille kiemurtelivat pitkät jonot, mutta syötävää riitti myös myöhäisemmille saapujille.

Vuoden Kotka-palkinto myönnettiin luontoharrastaja Urpo Koposelle. Juhlapuheen piti kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Nina Brask (SDP).

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.