Uudenlaiset Nosto-automaatit tulevat Haminaan ja Karhuvuoreen ensi syksynä — Kyseessä S-ryhmän omat automaatit

Asennukset etenevät pitkin maata tietyssä järjestyksessä.

Kimmo Seppälä

Karhuvuoressa S-Marketin oven vierestä pankkiautomaatti katosi viime vuoden puolella. Uusi tulee tilalle vasta ensi syksynä.
Karhuvuoressa S-Marketin oven vierestä pankkiautomaatti katosi viime vuoden puolella. Uusi tulee tilalle vasta ensi syksynä.

Myymälätilojen peruskorjausten myötä Haminan S-marketilta ja Karhuvuoren S-Marketilta Kotkasta poistuneet pankkiautomaatit saadaan korvattua uusilla vasta ensi syksynä.

Ne tulevat olemaan Nosto-automaatteja, sillä S-ryhmä irtisanoi sopimukset Otto-automaattien käytöstä jo viime vuonna.

— Valitettavasti uusien Nosto-automaattien asentaminen Karhuvuoressa ja Haminassa menee syksyyn. Tarkempaa aikataulua ei ole tiedossa, mutta automaatteja uusitaan koko Suomessa paljon ja tietyssä järjestyksessä asennukset etenevät, sanoo Kymen Seudun Osuuskaupan kaupallinen johtaja Ari Hyytiä.

Hyytiän mukaan esimerkiksi Kotkan Prismassa pankkiautomaatin käyttöön ei tule muutosten vuoksi katkosta. Lisäksi hän muistuttaa, että kassoilla S-pankin kortilla on mahdollisuus nostaa sekä tallettaa rahaa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet