Jehovan todistajille talkoilla 400 000 euron talo alle 200 000 eurolla Haminaan

Haminan Jehovan todistajien uuden valtakunnansalin tuolirivistöjä tutkimassa työmaapäällikkö Lasse Savolainen (vas.) ja seurakunnan koordinaattori Tauno Lätti.

Haminan Jehovan todistajien uusi valtakunnansali on pihatöitä vajaa valmis Tallinmäellä Haminassa. Talkoilla pystytetyssä talossa on neliötä himpun verran yli 200 ja kokoontumistilaa reilulle 130 henkilölle.
— Talkoisiin on osallistunut kaikkiaan noin 90 henkilöä, joista paikallisia viitisenkymmentä. Keskimäärin työmaallamme on ollut töissä päivittäin 25 henkilöä, työmaapäällikkö Lasse Savolainen toteaa.
Hänen mukaansa Jehovan todistajilla on erityinen työohjelma, johon on kirjautunut noin 1 800 eri alojen ammattilaista vapaaehtoiseksi talkoolaiseksi.
— Rakennusryhmiä on Suomessa kaksi, joista toinen on keskittynyt toimimaan pohjoisessa ja toinen etelässä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet