Teboil Rajahovia pyörittänyt Keikarinhovi Oy on hakeutunut konkurssiin, lehtitiedon mukaan huoltoaseman toiminta jatkuu uusin voimin

Rajahovin yhdeksän työntekijää on irtisanottu ja konkurssipesää velkovat muun muassa eläkevakuutusyhtiö ja verottaja. Kaakonkulma-lehden mukaan Kotkansaaret Oy on ostanut konkurssiin menneen yhtiön jäämistöt ja huoltoaseman toiminta jatkuu.

Kimmo Seppälä

Teboil Rajahovin toimintaa pyörittänyt Ismo Rädyn ja Mika Määtän yritys Keikarinhovi Oy on hakeutunut konkurssiin. Arkistokuva.
Teboil Rajahovin toimintaa pyörittänyt Ismo Rädyn ja Mika Määtän yritys Keikarinhovi Oy on hakeutunut konkurssiin. Arkistokuva.

Teboil Rajahovia pyörittänyt Keikarinhovi Oy on hakeutunut konkurssiin lokakuun lopussa. Keikarinhovi on kotkalaisten Ismo Rädyn ja Mika Määtän yhteinen yritys ja se ehti omistaa Rajahovin vuoden 2015 alusta lähtien. Viimeisin muutos yhtiöstä on tehty kaupparekisteriin tämän kuun alussa.

Konkurssipesää hoitaa lakimies Jari Sotka lakiasiaintoimisto Almgren&Sankamosta. Hän kertoo, että yritykselle on löydettävä jatkaja vielä tämän viikon aikana.

— Sen jälkeen toimintaa ei voida enää jatkaa. Teboil Rajahovissa työskentelee yhdeksän työntekijää, jotka on irtisanottu, kuten konkurssitapauksissa on tapana tehdä. Konkurssipesän suurimpia velkojia ovat eläkevakuutusyhtiö, verottaja ja tavarantoimittajat, luettelee Sotka.

Kiinnostuneita on löytynyt

Sotka on kuitenkin toiveikas.

— Haemme kovasti uutta jatkajaa paikalle ja kiinnostusta on ollut sen verran, että uskon asioiden vielä edistyvän.

Teboililta on saatava hyväksyntä uudelle yrittäjälle, joka ottaa hoitaakseen suuren ja vanhan rakennuksen.

— Konkurssipesän kannaltahan on suoraan sanottuna ihan sama, kuka paikan ottaa jatkaakseen. Siitä saatava rahasumma on kiinnostavampi. Mutta jos toivoo, että toiminta paikalla jatkuu, sen pitäjällä on oltava kokemusta ravintolan ja huoltoaseman pitämisestä, toteaa Sotka.

Konkurssista kertoi ensimmäisenä Kaakonkulma-lehti.

Kaakonkulma-lehti kertoi tiistaina toisessa uutisessa, että Ismo Rädyn ja hänen perheensä omistama Kotkansaaret Oy on ostanut Keikarinhovi Oy:n pesän jäämistöt ja jatkaa Teboil Rajahovin pyörittämistä. Rädyn mukaan huoltoasema on auki ja toiminta jatkuu uusin voimin perjantaista lähtien.

Uutista muokattu tiistaina 12.11. kello 22.03: lisätty Kaakonkulman uutinen huoltoaseman toiminnan jatkumisesta