Suuri osa Zsar Outlet Villagen liikkeistä avaa ovensa lauantaina – Ravintolat vielä järjestelevät tilojaan määräysten mukaisiksi

Korona lykkäsi kauppakeskukseen liittyvien uusien suunnitelmien toteuttamista. – Tänne on tulossa uusia liikkeitä, kertoo johtaja Petteri Terho.

Aino Mehtälä

Suuri osa Zsar Outlet Villagen liikkeistä avaa ovensa viikonloppuna.
Suuri osa Zsar Outlet Villagen liikkeistä avaa ovensa viikonloppuna.

Zsar Outlet Villagessa Virolahdella osa liikkeistä avaa ovensa lauantaina yli kaksi kuukautta kestäneen tauon jälkeen.

– Ei ole vielä täysin selvää, mitkä kaikki liikkeet lauantaina avataan, koska eri liikkeet pystyvät toimimaan eri tavalla. Uskon kuitenkin, että suurin osa liikkeistä avaa ovensa viikonloppuna, kertoo kauppakeskuksen johtaja Petteri Terho.

Ravintolat vielä järjestelevät tilojaan

Ravintolat saavat avata ovensa vasta ensi viikolla.

– Järjestämme niin, että asiakkaille on kuitenkin tarjolla kahvia ja leivonnaisia tulevana viikonloppunakin.

Terho tietää, että ravintoloilla on suunnitelmissa jatkaa toimintaansa mahdollisimman pian, mutta järjestelyt ovat vielä kesken.

– Ravintolat voivat ottaa vastaan puolet tavallisista asiakasmääristään ja niiden tiloissa täytyy vielä tehdä järjestelyjä, jotta kaikki turvallisuusmääräykset täyttyvät. Myös terasseista on ollut puhetta.

Korona lykkäsi suunnitelmien toteuttamista

Aluksi liikkeillä on hieman normaalia lyhyemmät aukioloajat.

– Ne ovat viikonloppuna auki aamukymmenestä iltakuuteen ja arkena kello 11–18. Teemme aukioloaikoihin muutoksia tarpeen mukaan. Kukaan ei tiedä miten ihmiset tällaisena aikana käyttäytyvät ja miten he lähtevät liikkeelle, toteaa Terho.

Korona on myös lykännyt uusien suunnitelmien toteuttamista kauppakeskuksen alueella.

– Tänne on tulossa uusia liikkeitä ja olemme muuttamassa joitakin tiloja toisiin tarkoituksiin sopiviksi, mutta ei siitä vielä sen enempää.