Veneiden ilmoittautuminen Kotkan Puuvenemessuille alkoi — Ensi kesänä järjestetävään tapahtumaan ovat tervetulleita kaikentyyliset puuveneet

Raimo Eerola

Puuvenemessut järjestetään Kotkassa ensi kesänä.
Puuvenemessut järjestetään Kotkassa ensi kesänä.

Veneiden ilmoittautuminen Kotkan Puuvenemessuille ja sen uivaan puuvenenäyttelyyn on alkanut. Puuvenemessut järjestetään Kantasatamassa, Suomen Puuvenekeskuksen alueella ensi kesänä 24.—27. heinäkuuta. Tapahtumaan odotetaan jopa sataa erilaista puuvenettä eri puolelta Suomea.

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaiken tyyliset, -ikäiset ja -kokoiset puiset veneet eli moottoriveneet, purjeveneet, soutuveneet, kilpaveneet, ja niin edelleen. Myös puiset purjelaivat ovat tervetulleita. Veneen rungon on oltava joko puinen, vanerinen, puukomposiittinen tai ristiinlaminoitu/kylmälaminoitu.

Veneen esitteleminen messuilla on sen omistajalle maksutonta. Omistajat voivat ilmoittaa puuveneensä tapahtumaan messujen verkkosivujen www.puuvenemessut.fi kautta. Jos veneen omistaja on epävarma hänen veneensä soveltuvuudesta Puuvenemessuille, voi neuvoa kysyä messujen tuottajalta Jani Vahtolta soittamalla numeroon 040 772 6383 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jani.vahto@puuvenemessut.fi

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet