Kotkan Energialle uusi toimitusjohtaja

Kimmo Seppälä

Vesa Pirtilä jää pikku hiljaa eläkkeelle ja Pekka Passi ottaa Kotkan Energian ohjat käsiinsä syyskuun alusta.
Vesa Pirtilä jää pikku hiljaa eläkkeelle ja Pekka Passi ottaa Kotkan Energian ohjat käsiinsä syyskuun alusta.

Kotkan Energian toimitusjohtaja vaihtuu. Kauppatieteiden maisteri Pekka Passi (39) aloittaa uutena toimitusjohtaja syyskuun alussa.

Nykyinen toimitusjohtaja Vesa Pirtilä jää samalla pitämään pitämättömiä lomia ja sen jälkeen eläkkeelle. Pirtilä on yhtiön käytettävissä neuvonantajana.

Passi on toiminut Kotkan Energian kehitysjohtajana viime maaliskuun alusta ja sitä ennen samassa tehtävässä osa-aikaisena konsulttina. Kotkan Energialle Passi on tuttu paljon pidemmältäkin ajalta, sillä Passi työskenteli aiemmin Valor Partners -konsulttiyrityksen energiatoimialasta vastaavana. Passi on tehnyt selvityksiä monille energiayhtiöille ympäri Suomen, joten kentän tuntemus on vahvaa.

Passi saa johdettavakseen hyvässä tuloskunnossa olevan yhtiön, jonka liikevaihdosta 95 prosenttia syntyy lämpöön liittyvistä tuotteista. Monimutkaistuvassa maailmassa myös Kotkan Energian rooli perinteisenä tuotantoyhtiönä muuttuu monipuolisia ratkaisuja tuottavaksi kiertotalouden asiantuntijaksi.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.