Jorma Haapanen Kymsotesta eteni kolmen kärkijoukkoon Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän toimitusjohtajan valinnassa

Jussi Lopperi

Kymsoten terveyden ja ikääntymisen palvelujen johtaja Jorma Haapanen pääsi kolmen  kärkeen Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän toimitusjohtajan valinnassa.
Kymsoten terveyden ja ikääntymisen palvelujen johtaja Jorma Haapanen pääsi kolmen kärkeen Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän toimitusjohtajan valinnassa.

Terveyden ja ikääntymisen palvelujen johtaja Jorma Haapanen Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsotesta pääsi loppusuoralle Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän toimitusjohtajan valinnassa.

Kolme hakijaa eteni soveltuvuusarviointeihin, hyvinvointiyhtymä kertoo tiedotteessa.

Maatalous- ja metsätieteiden maisteri Haapasen lisäksi testeihin pääsivät lääketieteen lisensiaatti Marina Erhola ja lääketieteen tohtori Jari Saarinen.

Valintaryhmä haastatteli maanantaina seitsemää hakijaa. Heidän joukossaan oli muun muassa kasvatustieteen maisteri Vesa Toikka, joka on Kouvolan liikunta- ja kulttuurijohtaja.

Hallitus käsittelee toimitusjohtajan valintaa seuraavan kerran kokouksessaan 20. toukokuuta. 21. toukokuuta valtuustoryhmät haastattelevat kärkikandidaatteja. Yhtymän valtuusto päättää uudesta toimitusjohtajasta 27. toukokuuta.