Hamina Soi -tapahtuman aikana ajetaan ylimääräisiä bussivuoroja Haminasta Kotkaan

Arttu Muukkonen

Haminasta Kotkaan ajetaan ylimääräisiä bussivuoroja perjantain ja lauantain sekä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.
Haminasta Kotkaan ajetaan ylimääräisiä bussivuoroja perjantain ja lauantain sekä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

Perjantaina ja lauantaina järjestettävän Hamina Soi -tapahtuman konserttien myöhäisen päättymisajankohdan takia on Kotkaan suuntautuviin linja-autovuoroihin tulossa lisälähtöjä.

Yövuorot Haminasta Kotkaan lähtevät perjantain ja lauantain sekä lauantain ja sunnuntain välisinä öinä kello 1.35 ja 2.05. Lisälähdöt ajetaan linjana 1 kummankin yön aikana. Bussit lähtevät normaaliin tapaan Haminan linja-autoasemalta.

Matkan hinta on ainoastaan viisi euroa ja 7—17-vuotiailta 3,20 euroa. Mikäli matkustajan käytössä on on Walttikortin niin sanottu arvolippu, on matka vielä hieman edullisempi.

Tarkemmat tiedot kaikista alueen aikatauluista, hinnoista ja maksuvyöhykkeistä on nähtävänä aikataulusivustolla www.kotkanaikataulut.fi .

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat