Koko Kotkan keittiö tarjoaa yhteisötalo Messissä vegaanista riisipuuroa lauantaina

Messissä on myös joulumyyjäiset ja mahdollisuus tutustua vapaaehtoistoimintaan.

Kai Skyttä

Yhteisötalo Messissä vegaanisen riisipuuron kanssa on tarjolla kahvia ja teetä. Arkistokuva.
Yhteisötalo Messissä vegaanisen riisipuuron kanssa on tarjolla kahvia ja teetä. Arkistokuva.

Joulukauden alkamisen kunniaksi Koko Kotkan keittiö tarjoaa vegaanista riisipuuroa lauantaina 7.12. kello 12–15 kansankeittiössä yhteisötalo Messin B-talossa kahden euron annoshintaan sisältäen kahvin tai teen. Maksu suoritetaan käteisellä.

Kaikille avoin yhteisöllinen ruokailu järjestetään kansankeittiön vapaaehtoisten voimin. Koko Kotkan keittiö ei saa tukea julkisista varoista. Kansankeittiön toiminta on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta ja tarjottavat aina vegaanisia. Toimintaa pyörittävät eri yhteisöt vuorotellen.

Aterian yhteydessä myös joulumyyjäiset

Joulukuun aterian yhteydessä on lisäksi mahdollisuus tehdä ostoksia ja tukea samalla paikallisia yhteisöjä ja käsityöläisiä joulumyyjäisissä sekä tutustua EAPPI Finland -vapaaehtoistoimintaan. Vapaaehtoiset ihmisoikeustarkkailijat tulevat kertomaan ja keskustelemaan kokemuksistaan ja esittelemään EAPPI-toimintaa kello 13–15.

EAPPI (Ecumenical Accompaniment Programme in Palestine and Israel) on kansainvälinen ohjelma, joka lähettää vapaaehtoisia ihmisoikeustarkkailijoita Länsirannalle ja Itä-Jerusalemiin seuraamaan kolme kuukautta kestävän jakson ajaksi ihmisoikeustilannetta, raportoimaan siitä ja tarjoamaan suojelevaa läsnäoloa paikallisille. Tilaisuus on maksuton.